Marielle van Sleen Coaching

Webinars & workshops

Een leven lang leren

Je bent nooit te oud om te leren. Maar voor leren hoef je echt niet altijd een langdurige en/of dure opleiding te volgen. Wie goed om zich heen kijkt, die vindt op bijvoorbeeld LinkedIn talloze webinars die (bijna) gratis worden weggegeven. Webinars zijn korte presentaties waarin mensen hun kennis delen. Dat heeft voor jou als voordeel dat je op gemakkelijke wijze veel en gemakkelijk kennis kunt opdoen. Voor de mensen die de webinars geven is het een middel om met potentiële klanten in aanraking te komen. Maar het leuke is: je bent nergens toe verplicht, deelname is geheel vrijblijvend. Wat een toffe manier om jouw kennis uit te breiden!

Ik bied maandelijks een webinar over keuzes maken. Deze webinar heet Welke baan past bij jou? Ik hang mijn methode op aan de keuze voor een baan, maar je kunt deze methode ook gebruiken voor andere keuzes die je moet maken. In de kern draait het om jouw waarden, kernkwaliteiten en jouw missie/visie. 

Daarnaast verzorg ik één keer per maand de gratis webinar: Spreekuur van de coach/therapeut. Tijdens dit spreekuur voer ik met drie personen voor een mini-gesprek van 20 minuten per gesprek. Woensdag 19 januari 2022 om 19.00 uur is de eerstvolgende bijeenkomst. Mail me je hulpvraag en als jouw aanmelding één van de eerste drie is, dan stuur ik je een uitnodiging met een link naar de online meeting. Uiteraard zijn het individuele gesprekken en geen groepsgesprekken. 

Ook kan ik voor jou en je collega's een workshop coachende vaardigheden verzorgen. Je krijgt een stuk theorie en diverse leuke en uitdagende opdrachten. Stuur me een mail voor meer informatie!

Ontvang gratis bij een coachtraject de Focusplanner van Psychologie Magazine of bij een ACT-traject het boek: Uit liefde voor jezelf van Gijs Jansen (zolang de voorraad strekt)