Marielle van Sleen Coaching

Mindful 'midzomernacht' wandelen

Meditatief of coachend wandelen

Zondagavond 21 juni tijdens midzomernacht gaan we meditatief of coachend wandelen. We starten om 19.00 uur en we zijn rond 21.00 uur weer terug. Start- en eindpunt is Het Engelse Werk in Zwolle en de kosten zijn slechts 20 euro inclusief b.t.w. De minimale groepsgrootte is 5 personen en maximaal kunnen er 10 mensen mee wandelen. Doe je mee?

 

Meditatief wandelen betekent dat je met een 'leeg hoofd' wandelt. Je probeert in stilte zoveel mogelijk van je omgeving en je eigen gezelschap te genieten en zo min mogelijk aandacht te besteden aan de gedachten die in je op komen. Het is wandelen in het hier-en-nu. Na een meditatieve wandeling is je hoofd tot rust gekomen en je hebt gezonde lichaamsbeweging gehad, omdat wandelen onze natuurlijke staat van bewegen is.

 

Coachend wandelen is wandelen terwijl je in je hoofd aan de slag gaat met een probleem of vraagstuk dat je wil oplossen. Voorafgaand aan de wandeling krijg je een paar kaartjes met vragen erop. Gedurende de wandeling kun je die vragen gebruiken om gestructureerd over jouw vraagstuk na te denken. Doel is dat je na de wandeling helderheid hebt over de oplossing. Daarnaast levert je deze wandeling natuurlijk ook de nodige stappen op je stappenteller op.

Of je nu meditatief of coachend wil wandelen: in beide gevallen wandel je in stilte mee. Na afloop van de wandeling bespreken we met elkaar hoe je het hebt ervaren en welk gevoel of welke gedachte je meeneemt naar huis. 

Tip 1: neem iets te drinken mee en trek ook schoenen aan waarop je lekker loopt.

..

Tip 2: check Buienrader van tevoren. Mocht het gaan regenen, neem dan een paraplu of regenjas mee.

Tip 3: schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is beperkt! Je kunt me gewoon een mailtje sturen.

 

Loop je mee?