Aanbevelingen voor Marielle van Sleen Coaching

Bedankt voor jouw mooie aanbeveling!

De persoonlijke aanpak van Marielle en haar vermogen om in een informele setting, de coachingsgesprekken professioneel te laten zijn is een enorme kracht. Marielle is als coach heel scherp op de details, waardoor je een nog beter inzicht krijgt.

Patrick van Ommen

Marielle is een prettige collega en uitstekende coach. Luistert goed en bekijkt goed welke instrumenten/werkwijze wel of niet aansluiten bij coachingsvragen. Inlevend, aandachtig, eerlijk en scherpe analyses.

Harjan Klooster

Marielle kan als coach zorgen dat ik goed bij het onderwerp blijf en niet afdwaal. Ze past zich goed aan bij het moment en zet diverse werkvormen in die zorgen voor veiligheid en, voor mij nog belangrijker, die ook zorgen voor het zetje dat ik nodig heb om de sprong te wagen zodat ik mijn doel bereik.

Marlies

Marielle is een prettige en betrokken coach. Zij kan met slechts een enkele rake vraag op een directe en vriendelijke manier feedback geven en daarmee handvatten geven om (zelf!) een volgende stap te zetten.

Annet Blanken

Marielle heeft mij geholpen bij het voorbereiden van een niet alledaags sollicitatiegesprek. Door haar ervaring, inzicht, en tips was ik goed voorbereid op het gesprek. Marielle speelde goed in op mijn behoeften én toonde zich betrokken in het hele sollicitatieproces!

Tom Buurman

Na een oproepje voor coaching in contact gekomen met Marielle en een coachtraject met haar doorlopen. Een erg prettige ervaring en met mooie gerichte opdrachten heeft ze me geholpen om keuzes te maken. Door de corona mochten we geen persoonlijk contact hebben maar door middel van wekelijks korte momenten met videobellen heb ik in korte tijd antwoord gevonden op mijn coachvraag. Zeer prettig contact en vond het bijna jammer dat mijn coach vraag beantwoord was en het traject stopte. Zeer fijn en warm contact. Zeker een aanrader als je gecoacht wil worden.

Jasper Schipper

0655325096

Seringenstraat 16
8012 XE  ZWOLLE
KvK: 77419960
BTW: NL001421405B79

©2020 door Marielle van Sleen Coaching. Fotografie: Titia Huisman/Marielle van Sleen/stockfoto's van Pixabay