Neem je een kijkje in mijn coach bibliotheek?


Stel dat je iemand een interessant boek wil geven voor zijn verjaardag. Je weet dat diegene graag non-fictie over psychologie en zelfhulpboeken leest. Wat zijn dan interessante boeken, want de boekhandel staat er immers vol mee?


Daarom heb ik voor jou een lijst gemaakt van wat ik in de boekenkast heb staan op het gebied van coaching, therapie, ACT of persoonlijke ontwikkeling. Check mijn bieb en je vindt veel interessante en leerzame boeken. Je enige zorg is dan nog: heeft de jarige dat boek ook al in zijn boekenkast staan?


Waarom ik mijn boekenkast digitaal heb gemaakt? Dan weet ikzelf ook wat ik al heb (gelezen) en dan koop ik niets dubbel. Daarnaast heb ik er handige linkjes naar BOL.com van gemaakt. Daardoor hoef jij niet te zoeken en betaalt BOL.com mij een percentage van de verkoopprijs: daarmee kan ik mijn boekenkast dan weer bijvullen. Een win-win situatie, toch?


Ben je een concullega? Ik heb er ook wat werkvormen en materialen opgezet die ik via BOL.com heb gekocht voor mijn praktijk. Misschien heb je ook nog tips voor interessante werkvormen voor mij?


Voor iedereen geldt: ik sta altijd open voor een goede (boeken)tip!

10 weergaven0 opmerkingen