Dankzij gedegen coaching en een gratis Focusplanner maak je jouw dromen en ambities waar in 2022!Wat ga je volgend jaar doen? Wat hoop je dat 2022 je gaat brengen?

  • Een nieuwe baan?

  • Een eigen bedrijf?

  • Meer omzet?

  • Een promotie?

  • Een nieuw opleidingstraject?

  • Dat je eindelijk die gave hobby gaat oppakken?

  • Tevredener zijn met je leven?

  • Meer sociale contacten?

Even flauw en advocaat van de duivel: waarom is het afgelopen jaar niet gelukt? Wat zijn je beren op de weg? Ga je ze afknallen, voor de gek houden en erom heen bewegen of laat je je ook in 2022 tegenhouden? Is jouw verlangen om het nu anders te doen groot genoeg om die verandering ook tot stand te brengen?


Coaching = doelgericht

Ik kan je op weg helpen. Samen kunnen we je doel bepalen, jouw drive om er te komen onderzoeken, de beren identificeren en buiten spel zetten en een actieplan opstellen, zodat je jouw focus op jouw doel niet verliest. Natuurlijk checken we voortdurend waar je staat en hoever je nog van je doel af bent. Moet er iets bijgesteld worden aan jouw actieplan of loopt het allemaal volgens plan?


Gratis bij een coachtraject: de Focusplanner van Psychologie Magazine

Om ervoor te zorgen dat je jouw focus niet verliest, onderzoeken we heel erg goed of jouw doel wel bij jou past. Daarom gaan we jouw waarden onder de loep nemen. Wat vind jij belangrijk in het leven en waarvoor loop je echt warm? Past het doel bij jouw waarden en dus bij jouw innerlijke drive? Dan is het eenvoudiger om gefocust te blijven. Als hulpmiddel krijg je van mij de Focusplanner* van Psychologie Magazine cadeau, zodat je tijdens ons coachtraject én daarna jouw doel niet uit het oog verliest.


Hieronder vind je een afbeelding van de Focusplanner. Als je op de afbeelding klikt, dan ga je naar de website van Psychologie Magazine. Daar vind je ook een korte video met een impressie van hoe de Focusplanner werkt.Zullen we kennismaken?

Dus, laat je komend jaar ook weer kabbelend aan je voorbij gaan of ga je nu echt met je wensen en ambities aan de slag? Dat laatste toch? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend én gratis kennismakingsgesprek waarin jij en ik starten met te onderzoeken of wij als cliënt en coach een goede match zijn.


* Deze actie geldt zolang de Focusplanner leverbaar is.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven