Ben je bezorgd of eenzaam?

's Nachts word je om drie uur wakker, omdat je hoofd vol met gedachten zit en dan lig je wakker tot half zes. Natuurlijk val je een uurtje voor je eruit moet weer in slaap met als gevolg dat je in paniek wakker schiet als je de wekker hoort. En dan moet je nog de hele dag. Kon je dat hoofd maar even uitzetten! Je zorgen met iemand delen...


Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kan je zorgen met mij delen. Ik heb het e-coachtraject uitgekleed en zo een heel betaalbaar abonnement gemaakt. Vanaf 25 euro per week* kan ik je sparringspartner zijn. Je kunt wekelijks jouw verhaal met mij delen via sms en e-mail. Uiteraard krijg je van mij feedback op jouw berichten. Ik reageer op de inhoud en ik stel je een vraag waardoor je misschien wel uit het cirkeltje van zorgelijke gedachten kunt stappen. Natuurlijk communiceren we via een coachtool die AVG-proof is, zodat jouw zorgen niet in je mailbox staan. Wel zo handig als de hele familie meeleest!

* Als je kiest voor een maandabonnement, dan scheelt je dat16 euro per maand!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven