Marielle van Sleen Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben jij eigenlijk?

Soms gaan dingen in jouw leven niet zoals je dat graag zou willen: je huwelijk loopt op de klippen, je verliest het contact met je beste vriend of vriendin of er overlijdt iemand die erg belangrijk voor je was. Soms ben je ook ontevreden over jezelf, omdat je bijvoorbeeld steeds maar weer in de valkuil van de foute man of vrouw trapt, je snel op je teentjes bent getrapt of je het moeilijk vindt om vriendschappelijke relaties te onderhouden. Dit zijn maar voorbeelden, je kunt zelf ongetwijfeld nog een heleboel andere hobbels op jouw levenspad verzinnen. Als dit soort zaken je overkomen en je hebt er last van, dan is het slim om ermee aan de slag te gaan. Coaching is een goede manier om jouw probleem op te lossen.

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens coaching gaan we eerst vaststellen wat jouw probleem of coachvraag precies is. Daarna gaan we kijken wat voor mogelijke oplossingen er zijn. Als je een keuze hebt gemaakt, dan ga je die oplossing proberen toe te passen. Uiteraard evalueren we regelmatig tijdens een coachgesprek en via de Coaching Monitor. Je wil immers wel weten of je de goede kant opgaat! Wanneer je bent uitgeprobeerd en je jouw vraag hebt opgelost, dan staan we stil bij hoe dat is gegaan. Dit is heel erg belangrijk, omdat je daardoor in de toekomst een zelfde soort probleem zelf kunt oplossen. 

Mijn werkwijze

Ik bied verschillende soorten coaching aan: live coaching, e-coaching, blended coaching en wandelcoaching. Klik op de linkjes als je er meer over wil weten. Voor alle soorten van coaching geldt: het kennismakingsgesprek is gratis en als je wil onderzoeken hoe anderen naar jou kijken, dan kun je ook gratis gebruik  maken van 360 graden feedback.

Maak een vrijblijvende en gratis afspraak!

Dus wat houdt je tegen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en check of je met mij jouw probleem wil oplossen!