Marielle van Sleen.jpg

Ik help jou graag je doelen te verwezenlijken

Mag ik me even aan je voorstellen? Marielle van Sleen (1968) moeder van Iris (1995) en Tycho (1997). In 1994 kwam ik van de lerarenopleiding Nederlands en sindsdien ben ik werkzaam in het onderwijs. Daar draag ik tegenwoordig diverse petten: die van teamdeskundige passend onderwijs, werkplekopleider, coach van startende docenten, intervisiebegeleider en trainer werkplekbegeleiders.

Coachen & intervisie

Ik heb de Opleiding tot coach gevolgd bij Hogeschool Windesheim en succesvol afgerond. De opleiding is een NOBCO-gecertificeerde opleiding. Dat betekent voor jou dat ik werk volgens de standaarden van deze beroepsvereniging. Daarom mag je van mij een kwalitatief coachtraject verwachten. Bij mijn werkgever heb ik mij bekwaamd in mijn rol als intervisor. Ik kan dus intervisiegroepen begeleiden. Na het afronden van mijn opleiding heb ik mij parttime als zelfstandig coach gevestigd en hieronder vind je een foto van  mijn coachpraktijk.

Hoe sta ik in het leven?

Mensen worden met een puur hart geboren en de meeste mensen proberen hun hele leven goede keuzes te maken. Zo denk ik over anderen en zo ben ik ook graag in contact met andere mensen. Ook streef ik ernaar te leven volgens de eeuwenoude regel: 'Wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet'.

Sociaal coaching

Daarnaast vind ik dat iedereen gelijke kansen zou moeten hebben. Dat betekent ook dat ik grote problemen heb met het feit dat coaching een luxe product is en alleen toegankelijk is voor mensen met een flink salaris of met een werkgever die bereid is te betalen. Daarom hanteer ik een inkomensafhankelijk tarief en organiseer ik workshops, zodat iedereen bij mij een coachtraject kan volgen. Ook bied ik in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen gratis coaching aan.

Wat kan ik je bieden?

Uit ervaring weet ik dat het leven, ondanks je positieve intenties, soms een verrassing voor je heeft. Is die fijn? Dan klaagt uiteraard niemand. Maar is de verrassing minder aangenaam, omdat het over ziekte, dood, scheiding, werkloosheid, gedoe op het werk, onzekerheid of ruzie gaat, dan helpt positiviteit je niet altijd. Dat zijn de momenten waarop het prettig is met iemand zoals ik te praten. Ik help je orde te scheppen in je gedachten en ik begeleid je naar de oplossing die voor jou het beste is. De oplossing die jij al in je draagt, maar die wellicht niet zo één, twee, drie voor handen is. Ik help je graag met dat proces!

Je vindt me ook via NOBCO, Coachfinder en Coachcircle.