Marielle van Sleen Coaching

Workshop - Leuker leven na een scheiding

Geluk maak je zelf

Toen je ging scheiden dacht je dat vanaf nu alles beter zou worden. Op de plaatjes in je hoofd scheen altijd de zon en iedereen lachte. Wat jammer dat de realiteit anders is. Je bent eenzaam, de avonden en weekenden zijn lang, de zorg voor de kinderen valt je zwaar. Scheiden doet lijden en wat is jouw leven een enorme zooi geworden... Stop met deze belemmerende gedachten! Word de manager van jouw eigen leven. Hoe?


Door mee te doen aan de workshop Leuker leven na een scheiding!

Je leert in vijf bijeenkomsten hoe je een positieve wending aan jouw leven gaat geven. Je zal zien, als je de knop hebt omgezet en de manager wordt van jouw leven, dan wordt het eenvoudiger om veranderingen door te voeren. Geluk maak je zelf!


Je komt toch ook?

Binnenkort start een nieuwe reeks workshops. De frequentie is om de veertien dagen en ze vinden plaats in Zwolle: op vijf minuten fietsafstand (ov-fiets!) of op 15 minuten wandelafstand van het station. Een workshop duurt twee uren en omdat je in groepsverband gecoacht wordt, betaal je slechts 49 euro per workshop. De groepsgrootte is tussen de drie en vijf personen. Uiteraard zijn koffie, thee en iets lekkers inbegrepen. Je komt toch ook?