Financiën

Wat kost een coachtraject en moet je dat zelf betalen?

Mijn uurloon is voor particulieren en zzp'ers 90 euro per uur. Ik hoef geen b.t.w. te berekenen. Voor het bedrijfsleven maak ik graag een concurrerende offerte. Ik factureer per gesprek, veertien dagen, per maand of per traject. Er zijn diverse manieren om een coachtraject te financieren. Onderaan deze pagina vind je diverse opties.

Wat kost coaching?

Een offline of online coachgesprek duurt ongeveer een uur en het thema kan loopbaancoaching of een privé gerelateerd onderwerp zijn. Doorgaans hebben we eens per drie weken een gesprek. Voor particulieren en zzp'ers kost een live coachgesprek 90 euro per keer. Ik breng particulieren en zzp'ers geen voorbereidingstijd in rekening. Voor het bedrijfsleven maak ik graag een concurrerende offerte.

Wat kost intervisie?

Voor intervisie maak ik graag een concurrerende offerte. Intervisie verzorg ik zowel offline als online.

Wat kost een workshop of webinar?

Een workshop bestaat uit een reeks van bijeenkomsten die ongeveer twee uren duren. Er doen minimaal drie en maximaal vijf deelnemers mee.  Een bijeenkomst kost 49 euro per persoon. Dit is inclusief werkboek en koffie of thee. Het is mogelijk om per maand te betalen of ineens. Betaal je ineens, dan ontvang je 10 procent korting op het totaalbedrag.

Deelname aan een webinar kost 10 euro p.p. Dit bedrag krijg je terug in de vorm van een voucher.

Wat kost wandelcoaching?

Wandelcoaching kun je zowel in groepsverband doen als alleen met mij. Loop je alleen met mij dan geldt hetzelfde tarief als voor live coaching, namelijk 90 euro per wandeling van een uur.

Via je werkgever

Vraag je werkgever of hij jouw coachtraject wil betalen. Je kunt hem als suggestie geven dat het wellicht uit jouw scholingspotje betaald kan worden.

Zelf betalen

Moet je het zelf betalen, dan zijn er manieren om geld terug te krijgen:

- via de Belastingdienst kun je het deels terugvragen als je het een scholingstraject noemt. Check zelf of jouw traject aan de voorwaarden voldoet.

- Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering, dan kun je vragen of de verzekeraar jouw coachtraject wil vergoeden. 

Social coaching

Verwacht je dat coaching voor jou onbetaalbaar is, dan heb ik goed nieuws voor jou. Ik hanteer namelijk een inkomensafhankelijk tarief. Mail me hierover en dan vertel ik je meer. 

 

Ook kun je deelnemen aan workshops. Daaraan doen maximaal vijf deelnemers mee, waardoor de prijs van zo'n reeks lager ligt dan een individueel coachtraject.

Verder bied ik in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen gratis coaching aan.

Reistijd

Binnen de regio Zwolle is de reistijd voor mijzelf. Buiten de regio breng ik voor de reistijd 50% van mijn uurloon in rekening.